Services

Wat wij doen

factory, industry, warehouse-3550551.jpg

Warehousing

Warehousing bij Labora Quadratum betekent voor onze klanten dat ze niet hoeven te beschikken over een opslagruimte of magazijn. Zij hebben geen personeel of locatie nodig. Labora Quadratum neemt uw hele op- en overslag van goederen, voorraadbeheer, orderpicking en transport uit handen. Zo kunnen onze klanten zich concerteren op hun kernactiviteiten. 

Voor het opslaan van goederen voor een korte of lange periode is Labora Quadratum de geschikte partij. Wij beschikken over verschillende magazijnen met ruimte voor ca. 60.000 pallet plekken. Deze producten slaan wij professioneel en vakkundig op. Met ons functionele WMS (warehouse management systeem)  is uw voorraad altijd up-to-date. Uw voorraad kan worden aangevuld, u kunt zien waar uw voorraad zich bevindt, hoeveel orders er binnenkomen, wat moet er worden verpakt, info over transport en levering etc. 

Altijd inzicht in uw voorraad!

E-fulfilment

E-fulfilment is het volledige orderproces afhandelen van onze opdrachtgevers zoals webshops en Wholesale. Dit alles volledig geautomatiseerd.
Uw systemen zijn te koppelen aan onze software, waardoor we  uitstekend in staat zijn uw opdrachten en orders, zowel B2C als B2B, snel, efficient en nauwkeurig te verwerken naar ieders eigen behoefte
Goederen worden bij onze locaties afgeleverd, containers en trailers gelost, en d.m.v. onze software volgt er een inbound van de goederen naar voorraad -locaties en picklocaties in onze warehouse’s , waarna de goederen gereed staan om tijdig te worden verzonden. 

Dit is een heel proces en daar komt nog al wat bij kijken. Niet alleen het beheren van de voorraad maar ook het orderpicking, verzendklaar maken van orders, het versturen en afhandelen van retouren en dit alles het liefst binnen één dag. 

Bij Labora Quadratum ben je verzekerd van snelheid en precisie. Wij zorgen voor de totale uitvoering zodat onze opdrachtgevers zich kunnen bezig houden met hun corebusiness. Ieder doet waar hij of zij goed in is! 

e-commerce, online shop, web-1606962.jpg
to-do, list, business-4483048.jpg

Productiewerk

Iedereen maakt gebruik van producten en die worden ergens geproduceerd. Het is toch geweldig om daar onderdeel van te zijn! Bij Labora Quadratum kunnen wij in verschillende productieprocessen de kwaliteit waarborgen die de klant voor ogen heeft. 

Bij Labora Quadratum kun je terecht voor manueel sorteren, monteren of verpakken van goederen, afwerken afvullen en bestickeren van goederen, lopendeband werk, kwaliteitscontroles van goederen, textielverdeling en (sub)assemblage.   

 
carton, boxes, set-4399301.jpg

Packing

Om de wensen van onze klanten volledig te vervullen, ondersteunen wij graag in het in- en ompakken van diverse producten. Je kunt hier denken aan het toe voegen van premiums of gepersonaliseerde verpakking. 

Labora Quadratum kan ook een adviserende rol bieden in de meest optimale verpakkingsvorm. Door samen met ons te kijken naar de verpakkingsmogelijkheden komen onze klanten vaak achter dat er: 

  • Kosten bespaard kunnen worden
  • Producten op maat verpakt kunnen worden
  • Producten mooier gepresenteerd kunnen worden
  • Betere bescherming kan worden geboden aan de producten
  • Producten voorzien kunnen worden van een barcode (sticker)
 

Opleiden

We leiden een aantal van onze medewerkers zelf op als allround logistiek medewerker. Daarbij hebben we ook oog voor bredere werknemersvaardigheden.
Het betreft dan vooral jongeren, die wel graag willen werken maar moeite hebben met het naar school gaan. Tijdens hun werkzaamheden leren ze op de werkvloer en wordt in gesprek met de werknemers hun ontwikkeling in beeld gebracht. Bij het tonen van de juiste skills ontvangen ze hiervoor “micro credentials” die uiteindelijk gestapeld een compleet certificaat vormen.

Dit certificaat heeft niet alleen waarde binnen ons eigen bedrijf, maar ook bij bedrijven uit ons netwerk, zodat er voldoende perspectief is voor hen.

We zijn o.a. lid van “Port of Twente” en zijn bezig met het werkpakt certificaat van de gemeente Enschede.

Mocht één van onze opdrachtgevers een PSO certificering nodig hebben dan telt zakendoen met Labora Quadratum hier voor 25% in de aanvraag mee

 
book, notebook, icon-2389229.jpg
Klant worden?

Neem contact met ons op